värme

Gud vad jag saknar värmen!
bad, sola, drinkar och allt som hör sommaren till.
 
Är så grymt sugen på att ta en sista minuten bort till värmen!
vad säger ni? årets sommar var väl inget att hurra för?

stadigt

Halli Hallå, hur mår ni?
Kan börja säga att jag dragit på mig en liten förkylning och huvudet känns som 4 mjölpåsar... Har inte tid att bli sjuk.
Men jag har precis varit på gymmet och svettats så nu känns det lite bättre, dags för lunch, dusch och sen rulla in till stan om jag orkar.
 
Min stadiga frukost i morse, faktiskt helt okej!


lunchen
 
middagen är inte bestämd än men den lär nog bli "nyttig" den också.
Än så länge känns allt bra. Det går åt rätt håll!

fit for fight

Har precis kommit hem från en timmes hårdpass på gymmet! Känns så otroligt skönt att ha kommit igång regelbundet igen. Ska försöka hålla i det såhär 2 gånger i veckan så kommer jag nog få det resultat jag strävar efter :)
Men för att nå mitt mål kan jag inte bara träna, jag måste även äta nyttigare, oftare och i rätta mängder... annars kommer jag inte lyckas.
mer av det nyttiga och mindre av det goda ;)
 
Har ni några tips på hur man ska lägga upp en strategi för att snabbast få resultat?
 
Påt igen i morgon!!
 

kräftor i mängder

I fredags var vi på kräftskiva hos kära syster. GottGott!
Äter dock inte kräftor, tycker det är jobbigt att skala + att dom är läskiga.
Ni ser ju...mördarblicken!
Jag höll mig till mina räkor istället :)
 
Men det blev lite vin och massa småprat och mys!
tack för det! <3
 
Helgen i övrigt blev lugn hemma.
hur var eran helg?

a pain in the assss!

Har varit lite dålig på att uppdatera, men det har varit så mycket med allt annat så man kan säga att jag inte haft tid.
Just nu är jag inne på min sista vecka på jobbet... sen tar mitt schema slut :( (hade bara jobb under sommaren) men jag krigar vidare och söker nya jobb.
 
Men det värsta är att för att få ett jobb i dagens läge måste man nästan ha kontakter för att komma in på ett jobb. DÅLIGT!
 
Har ni någonsin varit med om att någon vuxen / familjemedlem säger " ääh lägg av! du försöker inte tillräckligt! så svårt är det inte att skaffa ett jobb!"
Jag har!
 
Nej det kanske inte var svårt på eran tid för 20-30 år sedan då ni bara kunde gå in på ett ställe och bli anställd direkt eftersom då skrek man efter arbetskraft! Så är det inte nu... Pga lågkonjunkturen som nu är blir det svårare att få ett jobb eftersom det sparkas folk hejvilt... Det är lätt för er att säga att det inte är svårt att få ett jobb, ni har fasta jobb och ni har aldrig varit arbetslösa så ni vet inte hur svårt det är att börja från botten och försöka ta sig upp.
 
Men, men jag ger inte upp!
 
 
 

emelierebecca

Detta är mitt liv i ord

RSS 2.0