dag 2 av 14

Snart är det dags att åka till jobbet igen, har nu 13 dagar kvar att jobba innan jag har lite ledigt i nästan 2 veckor. SKÖÖNT!
 
Eftersom jag jobbar för det mesta heeeeela tiden hinner man inte med så mycket, man hinner inte träffa vänner eller göra något kul, jag glider ifrån allt och alla och jag börjar märka det mer och mer... IT SUCKS!
Men jag får tänka PengarPengarPengar!

NamNam

Mums!!

helgens bravader

så himla skönt med ledig helg! eller aa jag tog ledigt hihih, dessvärre fick jag ta på mig att jobba nästa helg då jag egentligen ska vara ledig så i morgon börjar mina 14 dagars jobb.... har redan ångest!
 
Nog om det.
I fredags hade vi heldag med mamma, nicklas, syster och hennes kille och jag och robin såklart, Dagen började med gocart i östhammar sen åkte vi hem till mor och nicke i öregrund och drack lite vin och sen tog vi med oss god mat ner till klipporna och solade och hade det bäst! sen spelade vi tennis, shit va jobbigt det är men grymt kul! Jag vann! haha sen blev det bara en lugn kväll med massa mys!
 
Lördag: bröllop, Pappas frus brors son gifte sig haha hängde ni med? ;) lite komplicerat. Men det var jätte fint och hur trevligt som helst.
Eftersom klänningen jag beställde fortfarande inte har kommit efter en månads väntan fick jag fundera ut något annat och så snäll syster som jag har fick jag låna en lättefin rosa klänning av henne ;)

Väldigt suddig bild på brudparet
Grattis Emeli & Alexander!
 
Over and Out!

tjabba tjena mittbena

Helgen har varit hyfsat lugn, har jobbat så det blev inge alkohol. Men det klarar jag mig bra utan.
I lördags efter jobbet tog jag mig hem till kära pappa och hälsade på, känner att vi ses alldeles för lite och nu efter allt tråkigt som har hänt så vill jag finnas där lite extra för dom.

Just nu står allt still, ingen större förändring, det går som i vågor men jag håller mina tummar för att det kommer lösa sig till det posotiva och att allt blir bra.
 
Efter att ha varit där ett par timmar var det dags att göra sig i ordning för att åka och fira Frida som fyllde 20 stora år! ÄNTLIGEN! som de flesta skulle ha sagt, att man äntligen får gå och handla godsaker själv haha! men jag själv får vänta ett par månader till innan jag får känna den lyckan ;) men det är inte långt kvar, 4 månader hihih :)
Prövade en ny stil med håret... har aldrig gillat mittbena förut men jag kände att det var på tiden att pröva och faktiskt så tyckte jag det kändes helt okej. vad tycker ni?

en blick säger mer än tusen ord

När det känns som att livet bara dalar ner och man vill bara lägga sig under täcket och skrika i en kudde!
När man har den där känslan av att ingen finns där, man har ingen att vända sig till, man går bara runt med ett fejkat smile och låtsas som att allt är bra.
Kom då ihåg!
Du är inte ensam, Det finns alltid folk runt omkring dig som bryr sig om dig och vill ditt bästa,
stäng inte ute dem som bryr sig!
 

klänningar...

om ett par veckor ska en i "släkten" gifta sig och jag funderar på vilken klänning jag ska köpa.
Vilken av dessa skulle du ha på ett bröllop? 
 
 
 

.

Sometimes you need to be asleep to be truly awake.

Hälsa på släkten från en tid tillbaka

Igår (söndag).
Innan vi åkte hem bestämde vi oss för att ta en sväng förbi Furuvik för att titta på djuren, Det var faktiskt kul att gå där eftersom jag inte varit där sen jag var 3-4 år skulle jag tro, det var hur mycket som helst som hade förändrats och tagits bort sen jag var där. Man blev barn på nytt :)
Älskling hittade ett favoritdjur
So did I haha.
 
En as bra söndag helt enkelt.

Over and Out!
 

en helg i Gävle

Efter en mysig helg i Gävle med hjärtat är det ändå skönt att komma hem, "borta bra men hemma bäst" som man brukar säga ;) Det har bara varit en lugn helg med lite shopping och god mat.
Det var skönt och komma iväg och slippa tänka på bekymmer och en massa måsten, väl behövligt om man säger så.
Jag fick tyvärr inga bilder från helgen men hittade en bild som såg ungefär ut som vårat hotellrum, inte det vi hade förväntat oss men vad gör det.. det var helt ok och man ska ändå inte vara där så mycket så det spelade ingen roll ;)
Men det bästa med att vara borta på hotell är ju såklart frukosten! haha det kan jag väl inte vara ensam om att tycka?
Man kan ju äta hur mycket som helst för allt ser så otroligt gott ut!

Känslan av att äta frukost hemma nu är lite tråkig haha,
 
Så vår helg har i det stora hela bara handlat om att ta det lugnt och njuta av att vara borta ett par dagar.
 
Over and Out!
 

emelierebecca

Detta är mitt liv i ord

RSS 2.0