16 september

Var till Uppsala igår och handlade lite nya höst-tröjor! Älskar stickat! 
Blev även lite smink, kan ju säga att BB-cream är de bästa jag köpt! Super nöjd! 
 
Idag blev det en sväng till Östhammar & fika med två bra brudar! Jätte mysigt, tack för det!! 
 

15 september

Firar att jobbhelgen är över med en massa gott och en bra film. Har knappt sovit nånting de senaste nätterna så jag hoppas man får några fler timmars sömn inatt. Men som jag känner nu kommer jag nog somna så fort huvudet hamnar på kudden.
I morgon blir det Uppsala för lite shopping och bara strosa runt lite, kan vara mysigt de med! 
 
Hoppas ni alla haft en toppen helg! 
 

fredag den 13:e

Ja fredag var ju några dagar sen men har inte haft någon dator och det är drygt att skriva från mobilen...jaja!
Gjorde nånting bra av fredag den 13:e som vanligt vis brukar vara otursdag men jag fick för mig att tatuera mig då och hade en känsla av att nånting skulle hända bara för det men jag är så nöjd med resultatet!
 
texten i nacken "everywhere I am there you will be" är tillängnad min tvillingsyster som dog när vi låg i magen.
Fåglarna på handleden representerar mamma,pappa och min syster ♥
 

Nattuggla

Har precis lagt mig i sängen hemma i mitt gamla flickrum, ja det var ett tag sen och det känns så konstigt att vara här och speciellt sova ensam. Hemskt!!! 
Det blev ett kort inlägg detta men måste sova nu så man orkar upp i morgon bitti. 
Godnatt 
 

are you happy?

Zara larsson låt "she is not me part 2" går i repeat i lurarna och jag måste säga att jag älskar den låten!
Allt är så suddigt och jag vet varken upp eller ner.
Den största frågan är väl are you happy? har frågat mig det ett par gånger nu och får alltid samma svar.
Vill helst stoppa huvudet i sanden och stanna där, behöver en paus, behöver energi, äventyr, positiva tankar ja ni förstår säkert.
Huvudet känns som myrornas krig, alla dessa svarta och vita prickar är tankar som flyger runt och till slut vinner mörkret... tårar och skrik i min ensamhet och jag önskar jag var 8 år igen och allt man behövde var en kram av mamma och problemet var löst och borta. Men jag är inte 8 år längre, problemet försvinner inte bara för att man knäpper med fingret.
One step at a time!
 
 
 
 
 

 
 
 

10 september

Sista lediga dagen idag innan man ska tillbaka till verkligheten och jobbet i morgon. Helt sjukt så fort dagarna går!
Tillbringade gårdagen hos mamma med fika och massa mys! Sen skjutsade R mig till tove så pratade vi lite skit och hade trevligt! känns skönt att ha vänner runt sig som man vet alltid finns där!
senare på kvällen hamnade vi hos mig, malin kom också hit så vi köpte lite gott, pratade massa och tittade på idol, själv hatar jag idol men man får ju ställa upp för laget ibland.
 
Idag blir det bara häng i soffan till massa filmer, ska även slänga ihop en kladdkaka lite senare! blev så grymt sugen på det!!
Så ser min tisdag ut! inte så intressant men så är fallet!
 
Ha en bra dag alla fina!

9 september

 
 
God morgon
Hade en jätte mysig kväll igår hos fina Malin med mycket skratt och minnen! Den kvällen behövdes! 
Natten har däremot varit sömnlös så är trött som de döda idag! Tur att man såg på schemat att man är ledig till onsdag!! Sköööööönt :)
Nu ska jag fixa till mig, äta frukost och åka till Öregrund för att träffa saknade mamma! 
 
hoppas ni får en kanonbra dag för det ska jag ha! 
 

Drömmar

Kan själv erkänna att jag är i något slags svart hål.
Behöver kanske tid att tänka för mina drömmar har de senaste veckorna varit jätte skumma, vaknar och är arg eller ledsen och det sitter i hela dagen och det blir ju inte bättre när samma dröm återkommer hela tiden! Har ju ingen förklaring på varför jag drömmer som jag gör.... önskar man kunde tyda drömmar!
Du inkrektar i mina drömmar och gör mina dagar suddiga.
 

efter regn kommer solsken

Ja eftersom det nu inte blir spanien bestämde vi oss för att gå in på ticket och höra om det fanns någon resa till ett annat ställe i en vecka bara, så vi handlade lite saker till hemmet och sen helt plötsligt hade vi bokat en resa till Cypern!
Den 23 september drar vi till ayia napa! ska bli riktigt skönt att komma iväg bara vi två, bort från stress och verklighet!
 
 

EJ OKEJ

Vi har länge planerat en utlandsresa till las palmas, vi planerade att åka i oktober och bli borta  4 veckor... boende och allt var klart men saker gick snett. Robin bröt båtbenet i en fotbollsmatch innan sommaren och blev sjukskriven i tre månader... Jag å andra sidan krigade igenom hela sommaren utan semeter för att få ihop pengar till resan som nu inte ens kommer bli av för att sjukhuset inte vill operera robins hand. Ja så vad ska man göra? Han har nu varit sjukskriven i 4 månader...om hans hand inte läkt på dessa 4 veckor blir det operation hade läkaren sagt nu när han var in på koll och då blir han ju sjukskriven i ytterligare ett par månader!? Blev rätt arg och frustrerad när jag fick veta det här.
Hade sätt fram emot utlandsresan, hälsa på mamma och bara ha det skönt!
För er som inte vet så bor min mamma i spanien från september till maj, rätt avis och hon är rätt saknad dessa månader när man vanligtvis brukar ringa henne flera gånger om dagen och bara prata eller vända sig till henne när något är knas! funkar ju inte riktigt på samma sätt när hon är där nere! men det blir nog en resa dit efter jul hoppas jag!
 
 
 
 
 

8 september

Hallå där!
tog en ganska lång "paus" i bloggandet, lite har hänt som jag ska berätta om i senare inlägg,
Har inte haft så mycket tid till bloggen heller när man jobbat järnet hela sommaren och i samma veva bestämde sig datorn för att sluta fungera... men nu är allt i sin ordning :)
 
I am back to stay!

emelierebecca

Detta är mitt liv i ord

RSS 2.0