31 oktober

tog en liten pause i bloggandet haha.
 
Nåväl, kan ju börja berätta att festen i fredags var helt awesome, trotts vissa bravader hit och dit så var det en klart godkänd kväll :) Tack för kvällen brudar!
 
Annars var helgen lugn, var rätt bakis men lyckades sova bort nästan hela dagen & när jag äntligen gick upp vid 1 så drack jag litervis med vatten och sen fick jag och hjärtat för oss att åka till sthlm för att kika lite... ALDRIG MER!
När man inte känner till staden rätt bra och våg GPS gav oss utbrott var det inte så kul men sen hittade vi tillslut efter en hel del felåkande men vi kom tillsist fram och till vår förvåning var det helt kasst! vi åkte nämligen till Barkarby outlet, åka så länge i bil för att inte hitta ett dugg gjorde oss lite sura så efter mycket om och men åkte vi till uppsala och åt kinamat och Robin köpte en vinterjacka :) Hittade en jag med men den tar jag senare (a)
 
BARA 6 DAGAR KVAR TILLS JAG BLIR 20!!!!! :D
 
Idag har jag spenderat dagen med Malin, himla mys! vi har planerat min 20-årsfest lite och pratat massa skit.
 
Har det senaste 3-4 dagarna haft extremt ont i ryggen, asså allvarligt, jag har inte kunnat klätt på mig skorna utan hjälp, att böja mig ner överhuvetaget är en match, Grät hela morgonen för att jag knappt kom ur soffan för det gjorde så ont.
MEEEEEEN!
Nu har jag ringt till en massör som jobbar här i österby och hon sa att det var en varning på ryggskott så jag ska till henne och få massage på fredag! sååååå skönt! :) längtar :D
 

26 oktober

God morgon
 
vill inte gå ut idag... ser så kallt ut ju. Men men inte mycket att göra åt det, börjar jobba kl 3 så det är bara att köra.
 
Ikväll ska man ut för första gången på jag vet inte hur länge... Pulz öppnar nämligen ikväll så man borde ju dra dit och ta sig en sväng på dansgolvet och ett par drinkar ;)
 
Sen just det här att jag jobbar till 19 ikväll är lite surt så det kommer blir lite stressigt men jag får ta med mig allt hem till far och fixa mig där så spar jag lite tid :) men det kommer bli bra hoppas jag!
 
synd att man inte hade pluggat till makeup artist så man kunde fixa en riktigt snygg sminkning till kvällen
typ som denna jätte fina sminkning på Linda Hallberg som själv är sminkös. Riktigt snyggt!
Nej usch nu måste jag börja göra mig i ordning för jobb och packa allt inför kvällen.
Ha en asbra fredag allihopa!
 
Over and Out!

snowman

Hellu alla isbitar!
Det märks att kylan hittat hit ordentligt nu, första snön hittade hit idag! MYYYYS!!! :)

 
Men jag lär ju vara ensam om att tycka det ;)

25 oktober

hejhejhej!
 
var till ikea idag med lollo och handlade lite nya tallrikar :)
dessa tre, det blev fyra av varje och ska nog handla lite fler senare så man iaf har ett par stycken :) så fina!
eller vad säger ni?

22 oktober

hallå på er.
 
Snart är det dags att boka utlandsresa för mig & hjärtat, vi kommer nämligen befinna oss i spanien över jul är det planerat :) så sköööönt!!!
Har nu lite smått panik efter bikinisar till resan, vet ju att det finns en hel del där nere men vill ju ha ett par med mig också såklart. Eftersom det är höst nu så finns det ju inte en enda bikini i butikerna så jag får beställa. Men det är så svårt att beställa tycker jag, hade beställt tre stycken i största storleken t.o.m från nelly men alla var för små så gav dom till syrran ;) får hålla tummarna att jag får hem någon som sitter perfekt!
Har nu suttit och tittat runt lite och fastnat för alla dessa ifrån Victoria's secret!
vad tycker ni? :)
 
 
Tur att man fyller år om ett par dagar så man kan önska sig någon/några av dessa favoriter :)))) perfekt med två stycken ju ;)
 
Nej nu måste jag börja fixa lunch och sen åka och jobba.
 
over and out! ♥
 

16 oktober

HejHejHej!
 
ska snart börja åka till östhammar för att få däcken bytta på verkstad.... tycker det är lite onödigt att slänga slantar på det när man kan göra det själv... men men det är inte min bil, kanske var lite väl tidigt att byta dom idag.. men hellre för tidigt än för sent som man brukar säga. Kommer däremot ta med mig sommardäcken hem så mamma slipper betala avgift för att ha kvar däcken där när det ändå är jag som har bilen, ;)
 

 
 
 

julkalender 2012

Kom just att tänka på en sak, Jag har inte sätt en ända julkalender sen 2003... Det gick ju bara utför efter det året, hur tänkte dom när det blev en massa konstiga handdockor eller dockor i snöre som var nån form av julkalender?
hur tänkte ni där?
 
Men i år verkar svt eller vilka det nu är som anordnar detta har kammat sig och fixat en riktig kalender.
Dom tar upp en gammal godig frång 96 :) Mysteriet på Greveholm! (enligt mig den bästa kalendern av alla)
Fast detta år heter den Mysteriet på Greveholm - Grevens återkomst.... jag kommer sitta klistrad i alla fall
vad tror ni?
någon mer än jag som kommer titta? ;)

önsketänkande

Halli Hallå!
 
Har funderat ett tag här på vad man ska önska sig när man fyller år.... det är ju trots allt bara 22 dagar kvar :))) haha beter mig som om jag vore 12 när man började räkna dagarna när det var flera månader kvar ;) men man fyller ju faktiskt 20 den här gången :D
 
Har för övrigt lagt ner sökandet efter vinterjacka nu... den jag blev så förälskad i fanns att beställa från USA och det hade jag ingen lust med ifall nått skulle gå fel med leveransen, retur om det skulle bli nödvändigt så jag nöjer mig med den röda ett år till, köpte dock en ny höstjacka häromdagen :D
Bild kanske kommer sen...
 
 
Tänkte på det här med mobiler. Fick en HTC i studentpresent men nu har den börjat leva ett eget liv, på ett negativt sätt så jag sitter och kollar runt efter en ny, Är lite sugen på en iphone, vill ha en mobil med vändbar kamera om ni förstår var jag menar ;)
några tips?!
 

punkt

It's no good at all, to see yourself and not recognize your face.
 

11 oktober

God morgon på er.
 
Ska snart ta mig upp till ica och handla lite frukost och CHOKLAD! ett måste den här veckan.
Har knappt sovit nått inatt för jag har så ont i magen, ipren funkar ju bara i nån timme. vet inte hur många jag tryckt i mig så idag blir det bara häng i soffan med min vetekudde och andra avenyn.
hade inte varit fel om hjärtat varit hemma och hållit om mig en dag som denna :)
 
Har även mina två katter som lever rövare runt mig så jag blir galen, snart har dom sönder soffan...
 
men men nog om det. kanske är dags att göra en lite snyggare blogg, men jag är ju inte så teknisk så ska be någon som kan om lite hjälp. Vet exakt hur jag vill ha den :)
tips på någon som kan?
 

2009

kan inte annat än att säga att jag saknar denna tid i mitt liv.
skolan, vännerna, allt var bra, inte hela tiden men just när det här kortet togs mådde jag så fruktansvärt bra.
jag i mitten
det är inte dåligt nu heller, det vill jag inte säga. men saker förändras med tiden.

läskiga tanke......

Alltså helt seriöst.. jag börjar bli rädd för mig själv och mitt "beroende" att shoppa. Så fort jag ser att jag har pengar på kontot är det nått som säger till mig att bränna pengar! Jag vet det själv att det här inte är bra. SKÄRPNING! får sätta in en summa på ett konto där jag inte kommer åt dom, omoget men får börja med något sånt. För mitt tankesätt när jag är ute eller ser något i en butik som jag "vill ha", det lyder såhär: ååh den här var snygg, den skulle passa bra till denna och detta osv osv....
 
Haha som idag var jag till thuns IGEN jag vet, iaf, var dit med en fin vän och jag lovade mig själv att jag inte skulle handla något förutom en filt jag velat haft rätt länge och presenter till två vänner som fyller år i helgen. No shit sherlock! jag kom hem 2 lax fattigare..... INTE OKEJ!
 
 
Men jag är ändå glad för lite nytt ;)
 

9 oktober

efter helgens jobb tog jag mig en sväng förbi kyrkogården och hälsade på mormor och syster, tände lite ljus och småpratade lite, fick dock inget svar men jag berättade hur mycket vi saknar dom och hoppas dom har det bra vart dom än är.
Fällde även en och annan tår,

ängel

Ibland när verkligheten hinner ifatt och tankarna bara snurrar i huvudet på en vill man ju bara krypa ner under täcket och försvinna för en stund.
 
Nu när dom här tankarna slagit mig som en sten i huvudet börjar jag tänka på dig, en syster och en stor saknad. Det går inte att undvika att tårarna faller när jag skriver dom här raderna. Du är ändå en stor del av mig. En del av mig som försvann för snart 20 år sedan. En syster, tvilling och min andra halva.
Önskar du vore här!
 
Men du finns i himlen och du är min egen lilla ängel.
 
Jag saknar dig, A <3
 
 
 

emelierebecca

Detta är mitt liv i ord

RSS 2.0