29 november

God morgon!
Har precis pratat med sjukhuset och fick tid på måndag, hoppas min läkare kan hitta ett botemedel eller något haha.
 
Annars idag ska jag kanske åka in till stan med svärmor och sambons lillebror. Men det är inge kul att vara i stan utan pengar för då hittar man bara en massa man behöver/vill ha. som igår hittade jag ett par vinterskor (precis sånna jag föreställt mig i huvudet) som jag måste köpa (inte så skönt att gå i converse i vinter) och så hittade jag en MYS-filt som jag letat efter i flera månader... men jag få köpa det nästa vecka när mina pengar rullat in...
 
Nu ska jag fixa mig lite, klä på mig och greja,
vi hörs kanske senare ikväll.
 
 

28 oktober

hellu bloggen!
Idag har man varit till gymmet och svettats lite, har kommit under fund med att jag ska träna 3-4 dagar i veckan nu innan vi åker så man förhoppningsvis blir lite fitt ;)
 
Som jag kanske har berättat tidigare, har ingen aning om det men jag har som sagt en mongo-tå som jag fick förra hösten tror jag att det var när jag slog den i en tröskel när jag jobbade på fritids. Det gjorde så fruktansvärt ont att jag ville bara sätta mig ner och grina och skrika alla fula ord jag kunde komma på, men det var bara att bita ihop och säga något i form av "ajaj, de där gjorde ont" medans man innerst inne skrek. Haltade resten av dagen på jobbet och till sist när jag kom hem var den helt blodig och röd. Var öm i kanske 4 dagar sen försvann det, men den är fortfarande svullen och lite röd/lila/mörk i färg och är helt vidrig.
såhär ser den ut (känsliga läsare varnas!)
 
äcklig är bara förnamnet...
 
anyway...Jag och sambon var in till stan idag och han fixade lite tv-spel och lite grejer som han ska ha ute nu när snön hittat hit, så slog det mig när vi kom hem att min strumpa var röd... tog av mig strumpan och såg att min mongo-tå hade spruckit där uppe där det typ är vitt och grejs, kommer ut vätska så i morgon är det jag som ringer sjukhuset och ber om tid för denna tå.... URK!
vet inte varför jag väntat men att gå till läkare egentligen, hoppas jag inte får amputera haha.
Vill dit så snabbt som möjligt, håller tummarna att jag får komma redan i morgon eller fredag...

TAGGAD!

har precis fixat mig lite och sitter nu och äter lunch.
Om 30 minuter ska jag börja bege mig mot gimo för att hämta frida och sen vidare till stan för att frossa kinamat och tagga till bio! :) så sjukt taggade båda två haha, sista twilight-filmen here we come!

27 november

God morgon bloggen!
ska försöka somna om om en stund, kände att det var dags för ett inlägg först bara. Måste bara få lite tips ang en grej...
Nog för att jag alltid har misstänkt att vår minsta katt som nuförövrigt är 1 inte har alla hästar hemma, hon jamar konstant, ska alltid vara med ÖVERALLT i huset, man får inte ens vara på toa ensam för då krafsar hon sönder dörren. (sällskapssjuk eller vad?) 
anyway, hon blir helt galen när vi försöker släppa ut henne, Max är hon ute 10 minuter, nästan som att hon är rädd för att vara ute, men att något inte stod rätt till på riktigt kom nu dom senaste månaderna när hon har fått nån idé att man ska göra sina behov bredvid och to.m i matskålen...då menar jag BÅDA behoven det kan ju inte vara ett normalt beteende när hon var "rumsren" då vi köpte henne. 
Senast nu i morse när jag skulle ge dom mat hade hon kissat i ena skålen. 
Vet att dom (hon) borde vara ute på nätterna så vi slipper der här men det känns elakt eftersom det är så kallt ute. 
 
Någon som har tips på hur man kan lösa det här?! 
hon är kastrerad!! 
 

24 november

Sådär, då har man gått och blivit med Iphone... :D
riktigt nöjd!!!
 
Har en hel del att göra idag så det blir ett kort inlägg om hur dagen ser ut.
Nu äta frukost, städa undan massa kläder, tvätta sista maskinen, hem till josse och fixa håret och ikväll FEEEEST! :)
 
Ha en bra lördag!
 

23 november

Usch! den här fredagen kommer inte bli rolig har jag en känsla av.... den började åt HEL*ETE och den har bara fortsatt i samma spår så det här kommer bli en hemsk fredag.
  1. jag har världens sämsta morgonhumör
  2. Robin skrämde livet ur mig innan han åkte till jobbet (jag hatar att bli skrämd)
  3. tvn i sovrummet funkar inte som den ska (tar alltid på en film när han åkt så jag kan somna om)
  4. får lägga mig och trängas i soffan med två totalt efterblivna katter
  5. vaknar kl 9 av att telefonen har terror med samtal
  6. Datorn jag sitter vid just nu börjar säga upp sig (internet svarar inte osv)
  7. ARG!!!!!
Har också en känsla av att kläderna jag beställt inte kommer sitta som jag vill och/eller att bikinin mot förmodan skulle vara för liten :(
 
Önska mig lycka till senare i eftermiddag när vi ska åka till stan. Förvånar mig inte om jag skulle halka på ett bananskal eftersom dagen såhär långt har gått så otroligt bra.
Usch!
 
jaja hoppas ni kommer ha en bättre fredag än mig. :)
 

22 november

VILKEN SKA MAN VÄLJA OCH VARFÖR???
 

20 november

God morgon bloggen!
Ja det är morgon för mig, vaknade för exakt 20 minuter sen, det blev en lite för lång sovmorgon idag, men nu sitter jag och äter en nyttig frukost (havregrynsgröt) och ska till gymmet om en liten stund för att svettas lite.
 
lite senare idag ska jag till kajsa för att få håret avklippt, vill inte men tyvärr har jag märkt att mitt hår har gått av lite här och där efter allt färgande förut så det är väl lika bra att ge mig en makeover ;)
 
oj här sitter jag och drömmer mig in i tvn , måste äta upp och skynda mig iväg.
 
Ha en trevlig tisdag!

-

some days you just need to think
positive and do things you wanna do for yourself and not for anyone else.
 
 

19 november

Det ser inte direkt ljust ut för sas... följer nyheterna och tidningarna mer nu är vad jag mågonsin gjort under mina 20 år haha. Håller alla tummar och tår att dom inte går i konkurs så vi slipper köpa nya flygbiljetter!
 
Annars idag har jag inte gjort så mycket, klickat hem lite kläder till utlandsresan och en BIKINI! :) efter mycket om och men hittade jag en hyfsat snygg som jag tror kommer passa, det var nämligen BH-storlekar så jag hoppashoppashoppas!
hittade nämligen allt jag beställde hem på rea så det var ju kanoners! hihi
vad tycks?
denna top
trosan
Detta röda linne är djupare i ryggen än på bilden
 
 
Men nu har jag lovat mig själv att efter nyår ska jag INTE beställa någonting alls under heeeela 2013! Ett löfte jag måste hålla för min egen del, Då har jag två nyårslöften men jag kommer greja det!
 
 

18 november

visste du att vi kan flyga? vi har bara inte hittat rätt tanke som får oss att lyfta från marken.
- Michael Jackson

 
 
 
 

17 november

Hellu!
Idag har man spenderat dagen på jobbet, middag hos svärmor och en massa mys med sambon :), vi hyrde filmen cocpit och jag måste säga att jag hade hört bättre saker om den så jag blev lite besviken men den var helt ok ändå.
Det blev en massa julmust och jag var sååååååååhhääääääär nära på att köpa en chokladjulkalender idag haha, lite tidigt kanske men guuud vad jag saknar julen just nu. Så mysigt! älskar stämningen, lussebullsbak, musiken, ljusen och allt där till. Man blir så glad bara vid tanken.
längtar tills man får börja pynta :)
 
Nej nu är det dags att sova.
 
Over and Out!

hemska höst!

Mörkrädd.se är ju bara förnamnet på vad jag är kan ja ju säga... Hatar att vara ensam hemma såhär på kvällen/natten när det är mörkt & speciellt när man ska upp rätt skapligt tidigt i morgon och jobba och det är absolut omöjligt att sova.
Önskar man bodde i lägenhet, då kan man skylla på grannen om det är något som dunsar eller låter rätt som det är, men icke! här bor man i hus en bit från allmänheten och jag håller bokstavligen på att bryta ihop för jag är så rädd!
 

16 november

Go' morgon!
angående det jag skrev igårkväll om piercingen så kan jag meddela att den fortfarande sitter kvar, kurerar den med alsolsprit och helosansalva.
vet ni något man kan göra så den mår som den ska? inga problem med den alltså.
Men jag antar att detta är min kropps sätt att säga att det inte ska sitta nånting där. Kul att man kommer få gå med ett stort ärr där istället. Därför jag vägrar ta ut den :/
HJÄÄÄÄÄÄLP SÖÖÖKEEEES!!!
 

Annars idag blir det lugnt, ska träffa fin vän senare ikväll och bara ta det lugnt, vi ska bla till en fest som har anordnats här i österby, nyktra blir vi dock för jobbet kallar i morgon. Cash!
 
 
 

navelpiercing

Så less att man är den ända tjejen i familjen vars kropp stöter bort piercingar... skitsaker!
I morgon ryker nog navelpiercingen för andra gången... Idiotgrejer! den har bara varit till besvär, gjort ont och levt ett elakt liv mot mig så det är väl lika bra att inse att lilla jag inte ska ha den längre.
MEN DET ÄR JU SÅÅÅÅ FINT :(
spelar ingen roll hur mycket jag gör rent och grejar med den, den blir ALDRIG bra...
tror mitt beslut är lätt att fatta när man läser det här, bara negativt men jag får sova på saken och se vad jag gör i morgon.
 
sadface!
 
Over and Out!

15 november

har bestämt mig för att bli lite mer "fit" tills vi beger oss till värmen om exakt 1 månad. längtar!!!
blir lite smått arg på mig själv när jag letar efter bikinisar och ser alla dessa trådsmala och snygga modeller så jag har bestämt mig att nu j*vlar ska jag också bli så smal!
Så nu har jag precis kommit hem från gymmet och jag känner på mig att jag kommer ha träningsverk i morgon men det är bara bra.
ps.denna bikini är supersnygg!
 
 
håller tummarna att sas INTE går i konkurs innan vi ska åka... flyger nämligen dit med dom
 

bio maraton

Hellu!
Alla twlight-fans, idag är det twilight-maraton på alla biosalonger i uppsala hörde jag nyss. del 1-2, Trodde det var premiär idag på kvällen men så fel man kan ha. haha Det var ju i morgon/inatt,
det var visst en massiv kö utanför salongerna idag & det finns inte en enda biljett kvar till filmerna, haha både royal och spegeln är helt slutsålda på biljetter...
liksom hela veckan är det fullt så jag tänker lugna mig tills nästa vecka eller så för att se den. Hörde av folk som var där och såg den att den var GRYM så jag har lite att se fram emot!
 

 

 
 

11 november

Idag är det farsdag för er som har glömt det, så glöm inte att skänka en tanke eller gratta er pappa med en bamsekram :) själv ska jag ta mig hem till pappi lite senare i eftermiddag med lite blommor och ostbågar som han älskar & en liten present ;)
 
Ha en fin söndag på er alla :)

annoying

Känns så himla kul att sambon har fått tillbaka sina känslor för datorspel igen...MORR!
Jag har sätt på 4 filmer idag, alltså ända gången jag såg röken av honom var när vi åt middag (10 min) eller när vi tog en liten promenad nu på kvällen.
alltså allt som allt har han spenderat nästan 9 timmar framför de där spelet "rift"? bara idag, KUUUL!
och nu bestämde vi oss för att ha lite mys i soffan med lite gott & film, inte ens första reklamen på tvn hann börja och jag hör någon snarka bredvid mig.... hmm kul med lite kvalitetstid.
 
Förbannar alla dessa dataspel!!
 

10 november

God morgon var väl lite sent påtänkt kanske men faktist är det morgon för mig. 
Bakfull och jävlig så vad ska man säga... det var hårt igår  hihi. 
 
ska försöka få i mig något att äta, mår som en överkörd padda, skyll mig själv får man väl säga men kul var det igår i alla fall :) efter mycket om och men kunde jag övertala sambon så han åker och hämtar min pizza jag längtar efter men som jag dock inte kommer kunna äta... hatar att vara bakfull!!!! känns som att maten ska vända direkt när man svalt den.. INTE OKEJ! kanske inte så rolig info men det är ju så.. inte för alla men för vissa och jag är en av dom. 
Åååh drygt att man ligger och tittar på ett matprogram när man mår såhär haha. men men ikväll blir det lugnt och bara ligga i soffan hade jag tänkt, (soffpotatisen) 
Man kanske ska börja dricka resorb på kvällen så man lindrar baksmällan en aning haha. vore värt att testa eller vad tror ni? 
 
hoppas ni alla får en bra lördag. 
 
Over and Out!

8 november

Hellu!
Tog en rejäl sovmorgon i morse.. klev inte ur sängen förens halv 11 hihi ;)
 
Annars idag har det varit en hel del häng i bilen... var först till öre för att fixa en sak hos mamma, tog en fika med malin & sen kom jag ju på att lilla jag får ju faktiskt gå in och handla go-dricka själv nu så jag och malin gick in och handlade på oss en hel del till festen jag ska ha i morgon. Kommer bli awesome ;D
Så nu har man invigt systemet också haha WIIIE :D
BOOOM!
 
det var väl allt för nu.
 
Over and Out!
 
 

Födelsedag IDAG!

jaha då var man inte tonåring längre så att säga ;) nu får jag också vara med dom stora barnen och leka, haha
 
Har har haft fullt upp hela dagen, tog en sväng till stan med fin vän i morse och åt lunch och shoppade lite, sen var det bara hem och köra sista svängen med dammsugaren innan familjen kom på besök :)
 
fick dessa jättefina buketter, den vänstra av hjärtat och den högra av pappa & agneta
 
Tack ännu en gång för alla fina presenter!
 
Nu tänker jag bara slappa resten av kvällen med min underbara prins och äta smörgåstårta ;)

baka baka liten kaka

Idag har man fått mycket gjort, var till mamma och fixade lite, tände ljus på kyrkogården för dom saknade, åt lunch med malin och sen kom tove och baby-hunden på besök. Vi tog en sväng till bageriet för att jag skulle beställa smörgåstårta tills i morgon, men dom behövde ha beställningen minst två dagar innan så det sket sig rejält... kände paniken för jag ville ju verkligen ha smörgåstårta & så snälla vänner man har och turen att man hade dessa två här idag som vet hur man gör så vi satte oss ner och skrev vad som behövdes och gjorde två egna!
Extremt nöjd tack som F*N tjejer!!!
kolla in mästerverken ;)
TADAAA!
Får se vad vi får för betyg i morgon när dom ska serveras ;)
 
Nu ska jag ut och ta en promenad.
 
Over and Out!

4 november

Inte långt kvar nu!!! bara TVÅ dagar kvar tills man fyller 20! :D
 
Efter att ha jobbat helg och kommer hem till ett stor-städat hem är bara mer än underbart! maten stod på bordet och massa mys. Det kan inte bli så mycket bättre ;)
 
På tal om annat....
Har skickat hem lite saker till utlandsresan i december, bla denna skönhet till klänning!
 
Nu tänker jag bara lägga mig bekvämt i soffan och titta på tv :),
 
Over and Out!
 

emelierebecca

Detta är mitt liv i ord

RSS 2.0