glädjerus

Hellu!
har haft lite fullt upp nu dom senaste dagarna, men nu har jag landat och resväskan är färdigpackad, överfull men känner att jag hellre har för mycket saker än att behöva känna att något fattas! right?! hihi pirret i magen har sakta börjat, tror inte det kommer bli så mycket sömn inatt... men jag LÄNGTAR SOM SATAN!
Att få träffa kära mamma och nicke som jag annars bara pratat med via datorn och Facetime men i morgon får jag äntligen krama om dom båda två!!
Detta blir nog mitt sista inlägg för idag skulle jag tro, får se, sen blir det nog inlägg via mobilen och en hel del bilder under veckorna! :)
 
xoxo
 
 
 

12 december

blev långhårig idag! supernöjd!
bjuder på ett osminkat ansikte,
 
Nu blir det en lite sen middag och julkalendern,

11 december

Hej på er!
var in till stan igår för ett snabbt läkarbesök, och sen blev det lite julklapps-shoppning med lollo och hade mysigt på Gränby.
HATAR NORDEA!
Man åker till stan för att handla julklappar och man vet att man har pengar och sen när man tittar kontot efter man handlat får man en chock...MORR! Då har man helt glömt bort att helgens köp dras ju inte direkt på helgerna utan på måndagar.... SHIT... man vet lixom att nu har jag handlat för si och så mycket och jag har så mycket kvar, sen tittar man kontot och det stämmer inte alls...
men men,
Kan väl inget annat än säga att jag skämde bort hjärtat med en massa julkappar som jag bara längtar tills han öppnar, han fick även en tidig julklapp igår, hihi.
 
Men idag tänker jag bara mysa i soffan med te och andra avenyn, köra en tvättmaskin också kanske.
Hoppas ni får en bra tisdag.
 
 
 
 

8 december

God morgon!
 
Har precis tittat på julkalendern med min älskling och ätit en mys-frukost.
är helt slut idag, inte för att det hände något speciellt igår, var iofs uppe till 2 men det är en värslig sak, drack något glas vin med malin och eric och spelade lite spel. Ska nog försöka ta en liten powernap om en stund så jag orkar med kvällens bravader med middag i östhammar hos pappa och sen troligtvis bada tunna :) Mys-lördag!!!
 
Hoppas ni får en bra lördag!
 

...

Smärta är bara svaghet som lämnar kroppen.


7 december

Laugh your heart out, dance in the rain, cherish the moment, ignore the pain, live, laugh, love, forgive and forget.

fuck cancer!

Detta är historien om Katie Kirkpatrick som blev 21 år gammal.
 
Hon var förstaårselev på universitetet när hon 2002 blev diagnoserad med en elakartad hjärntumör som hon försökte leva med och samtidigt klara av skolan, men som om det inte skulle vara nog fick hon besked år 2003 att hon fått baksalg och denna gång lung cancer.
 
I januari 2005 gifte sig Katie med sin pojkvän som hon varit tillsammans med sen högstadiet, hon planerade hela bröllopet i minsta detalj, och för att orka kämpa levde hon på tabletter och morfin, hennes klänning fick sys in flera gånger pga hennes stora förlust av vikt. och när den stora dagen äntligen kom hade hon alltid ett leende på läpparna.
 
Men när smärtan tog över fick hon ta en paus.
 
tuben med oxygen hon hade med sig för att hjälpa henne att andas lättare.
 
Den lyckligaste dagen i deras liv.
 
Katie fick somna in 5 dagar efter bröllopet, efter 3 års krig med cancer besegrade den henne.
 
Det är allt för många som försvinner i cancer, liksom min mormor gjorde 1995. Saknaden är stor och jag hoppas dom snart hittar ett botemedel för denna hemska sjukdom.

smile happy face

JAAAAAA äntligen!!!
Nu har mina efterlängtade uggs kommit till posten!
ska hämta ut dom lite senare ikväll eller i morgon förmiddag :)
Satt faktiskt senast idag och tänkte på hur mycket jag vill ha dom nu :D
dom jag beställde var slut så fick ingen bild på dom men dom här är lika bara att mina har 2 knappar :)

6 december

Hej på er!
Det blev inget inlägg igår, hade fullt upp heeeela dagen. Jobb 9-16 och sen tog det tre timmar för mig att komma hem, i vanliga fall tar det runt 30 minuter men inte igår... Fick samtal efter samtal att stanna kvar i östhammar över natten eftersom det inte var väglag för att bege sig ut i trafiken, men envis som jag är skulle jag ta mig hem...
När jag kom till gimo var jag överlycklig att det inte var långt kvar hem men såklart när vädret jävlas så var det en olycka längre fram på österbyvägen så där stod jag och väntade till strax efter 5 när en brandman kom fram och sa att det skulle vara avstängt i MINST 1 timme till så jag fick vända och åka via Alunda.... HELVETE tänkte jag för mig själv, och visst blev det ett helvete, vägen genom alunda var inte plogad för 5 öre och jag körde fast ett x antal gånger på den vägen & jag vet inte hur många svordomar som flög ut ur min mun men efter mycket om och men så kom jag hem... halv 8 klev jag innanför dörren och var överlycklig att vara hemma.
Har lovat mig själv att nästa gång det blir sådant skitväder kliver jag inte in i en bil!

bambi på hal is

Hej igen!
Nu har jag kommit hem från stan och har precis avslutat en Facetime med mamma & nicke :)
Snart sticker viii!!! längtar som F*N!
 
Anyway, fick med mig hem det jag ville (dock en annan vinterjacka än den jag tittade ut, det var ju en herrjacka haha)
Det var ganska mycket poliser ute idag, tror vi såg tre bilar som blev stoppade, (busar) det var även ett par stycken bilar som hade hamnat i diket så man tog det väldigt lugnt på vägarna.
 
Nu sitter jag med massa ljus som värmer & tittar på julkalendern, funderar starkt på om jag ska åka till ica och köpa något att äta eftersom det inte är kul att laga mat till sig själv eftersom sambon är i stan på konsert.
 
Massa mys!
 
Puss ♥

4 december

God morgon i kylan!
Allvarligt... vi har elementen på max och vi fryser ändå här hemma, iaf jag :/ vi lär ju laga de två fönster som en liten filur lyckades ha sönder, så det är ju där kylan kommer in. SVINKALLT!
Nåväl, det snöar idag tyvärr, tycker att det räcker nu....
 
Kan ju berätta hur det gick på sjukhuset... jag fick komma in 20 minuter för sent och han konstaterade att det inte var någon fara, ingen inflamation eller liknande. Så jag fick tips på två st salvor som jag ska använda morgon och kväll och sova med kompress, och med tiden ska det läka... INTE PETA! haha
 
nej nu måste jag slänga i mig något ätbart och sen åka till stan med susanna ;)
 
hörs senare!

3 december

God morgon!
Hade inte tillgång till dator igår och jag orkade inte sitta och bråka med mobilen för att göra ett inlägg så det blev inget alls, var dock helt slut efter helgens slit på jobbet så somnade direkt när jag la mig i soffan bredvid min favorit som hade gjort så mysigt här hemma med hela nedervåningen fylld med ljus och mys-pys :) han är för underbar!
 
Om en stund ska jag gå ut i alla dessa minus-grader och försöka få igång bilen så jag kan ta mig till sjukhuset, önska mig lycka till med det och även på sjukhuset för min lilla mongo-tå, inte för att jag tror han kommer göra något åt den men man kan ju alltid hoppas.
Dagen slutar inte där, efter sjukhuset ska jag hem och göra mig i ordning för eftermiddagsjobb.
JUST DET!! shit, har helt glömt att åka till mamma på 2 veckor, kanske borde göra det.... fixar det på onsdag innan jobbet.
 
usch! jag vill inte gå ut!!!
 
 

1 december

Hallå bloggen!
tog en liten paus i bloggandet, var lite negativt som hänt så hade inte någon lust att skriva.
nog om det
 
Sitter just nu och tittar på julkalendern och har öppnat lucka 1 på min chokladkalender :D hur bra och hur gott?!
pojken sitter nere och spelar tv-spel med grabbarna-grus så jag håller mig här uppe, lika bra det kanske, ska ändå gå och lägga mig snart, jobb i morgon igen :) CASH!
 
 

emelierebecca

Detta är mitt liv i ord

RSS 2.0