sista dagen i september månad

tjabba tjena hallå!
 
Har haft en bakis-dag heeeeeela dagen idag med slitna tjejer.... ont i kroppen och blåmärken har jag med. det blev nog lite för mycket av det goda för oss alla igår. Men det får man unna sig ibland :) det blev mycket skratt och några luckor fylldes i som man hade av kvällen, haha ja herregud vad vi skrattade.
Annars blev det mest soffhäng,film och massa fetto saker.
Här är 2 tips att välja mellan för att slippa den värsta bakfyllan ;)
  • ät och drick mycket vatten/mjölk innan du lägger dig.
  • ta en resorb innan du lägger dig och en när du vaknar. vätskeersättning, hur bra som helst!
Bota bakfyllan bäst?!
  • ta en ipren när du vaknar och gå tillbaka och sov lite till.
  • försök äta även om det tar emot
  • vissa mår bättre av att kräkas, inget jag rekomenderar
  • äta, duscha, skit
  • Men i det stora hela är det hinkvis med vätska som gäller, eftersom bakfylla beror på vätskebrist;) men det vet ni alla redan!
 
EN MASSA VÄTSKA! helt enkelt!
Nu ska jag ta mig upp till sängen och slå på en film, TRÖÖTTT!

29 september

God morgon på er!
hur mår ni en lördag som denna, bakfulla eller inte? ;)
 
För mig bestod gårdagen av jobb 11-19 och sen hem till Malin & Eric på lite "film" men det blev istället grogg och öl för våra män medans vi fick köra ;) Dom tog en sväng till fiket men vi fick inte följa med haha så vi hamnade här hos oss och tittade på Nybyggarna.... intressant faktiskt :)
Pojken somnade direkt som en liten baby och snarkade mig i örat konstant hela natten och var allmänt dryg, jag somnade väl till vid halv 3 och har varit vaken sen strax efter 4..... SKÖÖÖNT!
 
Märker att min pencilin tar ut sin rätt och biverkningar ordentligt på ett negativt sätt.... USCH! har inte märkt någon förbättring än men dock har jag precis börjat dag 3 av 5 så jag hoppas på förbättring snarast!!! annars blir det "back to the hospital" :/
 
Nu ska jag gå upp och lägga mig igen och sova någon minut eller två...
Måste ju vara pigg och glad senare idag när man ska på dop och så man orkar med kvällens bravader!
 
Over and Out!

operation antibiotika

JAAAAAAAA!!! äntligen kom jag till ett vettigt sjukhus som kunde sin sak!
Nu har jag fått pencilin emot urinvägsinfektion som det visade sig vara, men att den hade börjat gå upp till njurarna eftersom jag haft det så pass länge. Så nu har jag en kur på 5 dagar och blir det inte bättre ska jag få en remiss till uppsala så får dom gå vidare med "fallet".
Känns skönt att jag fått veta exakt vad det är jag har nu iaf :)
 
Nog om mitt besvär.
 
Det blev ju en sväng till stan sen med hjärtat. det blev en tv till köket och några ute lampor (jag är mörkrädd)
sen var det även invigningsfest på Gränby så fick med mig lite basic saker hem, från kl 19 fick man ett häfte på alla butiker där och på allt man handlade fick man minst 20% rabatt! himla bra :))))
 
nu sitter jag och tittar på Hela sverige bakar, gud så gott allt ser ut! farligt program dedär ;)
 
 
 
Over and Out!
 

27 september

Dags för möte och sjukhus, wish me luck!!! sen blir det även en sväng till stan men pojken!
 
 

26 september

Hej på er, vet inte vart jag ska börja... är så sjukt trött att jag inte ens orkar tänka.
Spenderade ju natten hos mamma, eller jag spenderade natten mer i badrumet än i sängen. vaknade vid halv 1 för jag hade kramp i magen som strålade bak i ryggen, jag mådde illa, kallsvettades och hjärtat slog i 110 :/ och därefter bodde jag på toaletten till 4 när klockan ringde. TRÖÖÖÖTT!!!! kissade ca 25 gånger.... less.se
 
Berättade för mamma och hon blandade en "drink" till mig som det bara var att svepa. och det blev bra när vi satte oss i bilen till flygplatsen men ont i ryggen har jag fortfarande så har precis pratat med ett 3e sjukhus jag ska till i morgon, förhoppningsvis kanske dom hittar någon lösning. 3e gången gillt!
och inte nog med det har man även världens huvudvärk
Det går bra nu kompis!
skulle egentligen jobbat ett långt pass i morgon men hälsa före jobb så fick säga ifrån jobbet :/
Ska försöka sova lite nu.
hoppas det löser sig i morgon!!!
 
over and out!

24 september

God morgon på er... eller vad man nu ska säga,
Har precis bestämt dejt med susanna som snart är på väg hit för massa film och frukost från hembageriet :) Hur gott?!
 
Vi var för övrigt på middag hos mamma igår jag och Robin, syster och tobbe. fick favorit maten såklart!!!! Enchiladas!! NamNam!
eftersom dom åker till spanien i morgon så blev det en liten "hejdå middag" och snäll dotter som jag är ska jag skjutsa dom till flygplatsen kl 3 på natten.... snaaaaark! men jag får ju bilen haha GLAD!! Får även sällskap av susanna i bilen snäll som hon är.
Känner på mig hur resan hem för oss kommer bli, övertrötta och skratta åt allt och inget och leva på redbull, men det blir nog bra :)
 
Nej nu måste jag göra mig i ordning.
 
Over and out!

kärlek med STORT k

nu har jag äntligen hittat den perfekta jackan, min kärlek i vinter!
Snart är du min!!!
 

21 september

Alltså nu får det vara nog!
Så fruktansvärt less på att ha det såhär fortfarande... var ner till sjukhuset för snart 2 månader sen om inte längre tillbaka för att jag kissade heeeeela tiden, räknade en gång och jag kom fram till att jag på natten gick upp 6 gånger på 5 minuter... snacka om att man inte fick sova... Så fort jag kom tillbaka till sängen var det bara att vända igen och gå till toan.
Berättade det här på sjukhuset och dom kom fram till att jag hade urinvägsinfektion, okej tänkte jag men det gör ju inte ont?! jag kissar ju bara kooonstaaaant!!! antagligen kan man ha så med så jaja tänkte jag och inhandlade en hel del citroner och tranbärsjuice. Det blev bra ett tag men kissa ofta gjorde jag fortfarande. Har aldrig behövt gå upp på natten för att kissa men nu är det minst 2 gånger...
En natt vaknade jag också med världens ryggsmärta vid 2 tiden och jag grät som en bäbis... Jag kunde inte gå, ligga eller sitta så den natten var hemsk! ringde akuten men dom sa bara åt mig att ta värktabletter och gå och lägga mig igen. Arg gjorde jag som dom sa och visst det gick över efter 3 timmars kvidande... nästa natt lika dan.
 
Efter ett återbesök hos sjukhuset och en massa tömmande på blod fans fortfarande inget som visade på att jag hade urinvägsinfektion men deras diagnos tyde på att det var vad jag hade så jag fortsatte kurera mig med juice och citron.... Det är som att någon sätter i en spärr så jag inte får kissa så mycket som jag behöver. Tjejer brukar ibland få den där känslan av att man inte kissat klart och får då en obehaglig känsla "där nere" så har jag heeeela tiden....
Det har inte riktigt gått över helt, springer fortfarande på nätterna och inte nog med det.... bara nu när jag skriver det här inlägget har jag gått på toa 4 gånger eller nu 5.... weeey!
 
Tranbärsjuice och citron funkar inte längre... har använt det för länge så kroppen har slutat reagera på det.
har ni något tips på vad jag kan testa för något så det här försvinner??!!
 
Hoppas ni får en bättre fredag än mig!
 
Over and Out!

viiinterrr!

eftersom vinterjackan jag hittade på internet blev ett stort IG får jag börja leta igen, men det gick snabbt att hitta nya favoriter!! :)
 
dessa två fastnade jag för direkt, nu måste jag bara välja ut en...
Så sjukt fin så jag dör!! dock dyr :(
Riktigt fin den här med och bra i pris! :)
Men jag kan inte bestämma mig... men om jag tänker efter så kommer det nog bli canada goose jackan. Vet inte om plånboken tillåter att kasta ut 5 lax för jackan åvan :/
 
Lite annat smått som ska köpas är dessa två vinterskor. Är nog ingen hitt att gå i converse i vinter ;)
fodrade "kängor" tyckte dom var fina.
och vad är vinter utan uggs?? hur sköna som helst så det blir ett nytt par i år.
 
Nå vad tycks?
 
Over and Out!

underbart är kort

Hej på er.
Den här helgen har jag varit så långt borta från verkligenheten jag bara kunnat! har spenderat den uppe i stugan i dalarna med älskling och familjen....helt underbart!
skönt att bara koppla bort alla måsten för ett tag och bara tagit det lugnt och haft mysigt!
Önskar det kunde vara så jämt!
 
den härligt lyckliga känslan när man vaknade och tittade ut och det man ser är detta


hjärtat fiskar från den lilla bryggan ♥
 
 
och som grädde på moset blev det lite shoppning igår innan vi åkte hem ;)
 
En as grym helg helt enkelt!
Men nu när man är hemma igen och det är dags att ta tag i allt som ska göras.
 
Over and Out!

run forest run

God morgon på er!
Det slog slint i huvudet på mig i går kväll, jag bestämde mig för att gå upp med pojken i morse 06:15 och när han åkte till jobbet gick jag ut och tog en springtur ;) men jag kan säga att det kommer jag inte göra om... haha..Men lite cred ger jag mig själv för det :)
 
Men nu däremot ligger jag i soffan och har precis tittat klart på denna film ;)
The vow (älska mig igen)
En helt klart godkänd film att se, tyckte dock inte om slutet men det är ju en smaksak.
Den är även baserad på en verklig händelse.
 
En annan film jag såg för någon vecka sen var denna.
My sister's keeper

En film jag lovade mig själv att inte se men jag tog mig i kragen och så mycket tårar som sprutade har nog aldrig hänt när jag sätt en film. Jag lovar! 95% av filmen grät jag och snacka om huvudvärk när den var slut.
Men den var verkligen en sevärd film, men om jag vill se den igen kan ju diskuteras ;)
 

Torsdag 5 september

God morgon på er! Dagens planer har jag sätt fram emot ända sen det bestämdes förra veckan, ska ha en heldag med syster och mamma :) träffar ju knappt mamma nu för tiden, vi har kontakt på telefon varje dag men det är ju inte samma sak men det är bättre än inget alls. Och det blir ju inte lättare att hålla kontakten nu när hon åker utomlands i oktober och kommer hem igen i maj tror jag det var :/ då får vi prata på datorn...Jag som knappt klarade av att hon var borta två månader förra vintern men vi får lösa det så gått det går. Jag och pojkvän har iallafall planer på att åka ner över jul/nyår och hälsa på men det är inte helt bestämt än :) Nej nu måste jag kila till bussen för att möta upp mammi och syster i Gimo och sen vidare till Thun's :) Ja jag vet, jag har varit där 3 gånger på två veckor hihi :) Ha en grym dag allihopa!!

lama lama duck

Heey Ducky!
Hahaha ååh jag har så tråkigt så lägger ut en lite bilder
denna dag skulle jag på studentfirande. En av få dagar jag var nöjd med håret.
 
Just i denna stund har man den här längden på håret... livlöst, kort och tråkigt... ska även göra ett besök hos frisören i morgon för en klippning. Behöver klippas för att växa.
 
Så vad tycker ni? långt eller kort hår?
 
 

feel the beauty

Har börjat överväga om man kanske ska sätta i extensions men jag vet inte om det är värt de.... så trött på att ha kort hår som aldrig växer. Men nackdelen med att sätta i extensions är ju att det kostar ju extremt mycket och det håller ju bara typ 2-4 månader innan man måste sätta om det och även det kostar ju... Just nu har jag clips men det är så drygt att sätta i, det blir inte bra längre, håret bara tussar ihop sig och klippsen syns så vet inte riktigt vad jag ska göra...Det ser bara weard ut helt enkelt, man vill ju att det ska se äkta ut.
 
 
Några förslag? är det värt det eller kan man lösa det på ett bättre sätt med clips? eller ännu bättre..hur får man sitt vanliga hår att växa?!
 
 

underhållning på tisdagkvällar

Jag är nog inte ensam om att titta på "svenska hollywoodfruar", tycker det är så sjukt bra men det finns ju tyvärr en fru som är så sjukt irriterande så det knappt finns ord... man irriterar sig på henne i varje avsnitt men ändå måste man fortsätta titta på programmet.
 
lite egen beskrivning om varje fru
 
Min personliga favorit är ju självklart Maria Montazami
Hon har en sån otroligt härlig personlighet. Hon vill alla väl och hennes sätt att leva är bara för härligt.
Man blir bara så glad av att se henne i programmet.
 
Isabel Adrian

En fru som har en egen fashion line och hon följer alla senaste trender inom mode/skönhetsoperations världen. Älskar hennes hår!
En härlig person som verkligen lever drömlivet hon velat ha med alla hus och assistenter osvosv.
En bild på Isabel innan hon började med alla operationer
 
Och säsongens nykommling Margareta Svensson

Det skiljer 38 år mellan Margareta 43 och sambon Seth Riggs 81 år. Seth är sångpedagog och har haft bla Michael Jacksson som elev.
Paret väntar nu sitt första gemensamma barn (en flicka), men drama har uppstått när Seths vuxna barn sen tidigare tvekar på att barnet är Seths så för att få ett slut på dramat i familjen har Margareta beställt hem ett test som kommer genomföras i nästa avsnitt hoppas jag,
(barnet är hans) hihi läste det nyss i klick ;)
 
Men vad vore programmet utan en massa drama och tjaffs med vår Gunilla Persson

Denna människa är ju bara för hemsk! vet inte om ni följer detta program men de senaste var ju bara för mycket... alla fruar sitter hos Margareta på en gemensam lunch och så fort hon berättade att hon och hennes man är sångpedagoder till stora kändisar högg Gunilla till direkt... "du måste träffa min dotter Erika nästa vecka, hon är den nya stjärnan med hennes låt och hennes röst är änglalik" blablabla... asså jag satt och var så arg och irriterad på denna kvinna i det avsnittet haha.
Visst hon vill att hennes dotter ska bli känd och allt där till men man behöver inte manipulera ungen fullständigt. Gör hon inge bra ifrån sig, sjunger i fel tonart är det för att hon är lite krasslig eller att dommarna är tondöva. haha den där mamman skulle inte jag vilja ha, inte undra på att hon lever ensam.
Men på tisdag kl 21 på tv3 är det nytt avsnitt och då ska erika träffa den nya frun Margareta för en lektion och då får ni se hur Gunilla kommer bete sig.
LÄNGTAR!
 
 

tisdag 4e september

vaknade med 3e världskriget i halsen i morse :( Jag som skulle gymma kl 9... Det sket sig ju rätt ordentligt. Sitter nu med en stor kopp te under en filt och tittar på film. Har satt igång en tvätt också så den ska hängas upp om ett tag. Men annars blir det bara häng här i soffan tills ikväll när jag ska åka och träffa fin vän som nyligen flyttat till örbyhus :)
 
Hoppas ni alla får en riktigt bra tisdag :)
 

Måndag 3e september

Tog en sväng till Thun's igår med Tove.
Visste precis vad jag skulle ha när vi var påväg dit. Men inget av det fanns inne så jag fick med mig lite annat smått och gott hem istället :)
 
Mitt inköp


Dessa tre ljusprydnader, två i varje färg, hade svårt att bestämma mig så det blev två av varje ;)

Och denna fina väggprydnad, dock köpte jag den inte på thun's. Den köpte jag när vi tog ett stopp i gimo för lunch :)
 
Får hoppas det jag vill ha finns på torsdag när jag ska dit igen ;)
 

regn regn och åter regn

Eftersom regnet öser ner så kan man ju lika gärna tröstshoppa lite eller hur? ;)
Dessa fina tröjor har jag precis klickat hem från nelly.com :)



Vad tycker ni? snygga eller hur! ;)

emelierebecca

Detta är mitt liv i ord

RSS 2.0