shopping

Var i stan för någon dag sen och fick med mig hem en hel del saker jag letat efter.
 
två stycken sådana här, hur fina som helst ju!
 
Dessa två!
 
och detta fina hjärta fick jag av mamma som "inflyttningspresent" ;)
 
 
Fick även med mig lite kläder hem... hade tidigare beställt detta för ett par veckor sen men det blev tydligen något fel så dom kom aldrig, som vanligt när jag beställer saker, så jag fick köpa det i butik istället ;)
 
och ett par vanliga svarta leggings och ett flätat bälte från H&M ;) supernöjd!!

midsommar

Glad midsommar ska man väl säga, lite sent kanske men bättre sent än aldrig.
Jag har iofs varit nykter idag för att jag jobbar hela helgen så så kul hade jag. Man kan väl säga att själva morgonen började med massa bråk och en del tårar.... inte så kul start på dagen... bita ihop och vara glad på jobbet och kvällen spenderades i öregrund med en fin vän och middag med familjen.
Nu när jag kommit hem känns sängen rätt lockande men är inte så trött än. får se vad jag hittar på.

Hoppas ni alla haft en bra midsommar och grattis till er som kommer vakna bakis i morgon! ;)

ingen rubrik

Vad är det som händer? vart är solen,värmen,SOMMAREN?
Men det är ju det här som kallas den "svenska sommaren" så varför blir man fortfarande besviken på att det nästan varje dag är dåligt väder under den här tiden på året...

Man får helt enkelt åka utomlands för att få njuta av det man längtar efter de 9 månader av året som inte är sommar ;)

Idag är jag är lite seg det är inte bakfylla utan sömnbrist hehe, så för min del är det soffhäng under täcket med filmen up och massa mjölk. Helt okej innan jag ska börja göra mig i ordning för 20års fest ikväll.

hoppas ni kommer få en helt awesome lördag!! :)

to bad!

sådär, då var EM över för sverige, synd!

besviken och arg på en massa saker utanför förlusten mot England så sängen får bli mitt "save card!" just nu.

efterfesten fortsätter i vardagsrummet med en hel del extrem hårdrock...

hoppas ni haft en bättre fredag än jag. Godnatt ♥

inte okej mobil

HTC wildfire S... universums sämsta uppfinning!
ni minns i det tidigare inlägget jag gjorde om att mina linnen kommit? anyway... i morse när jag laddat klart telefonen fick jag starta om den, det kom upp en massa inställningar som man måste fylla i när man precis fått en mobil om land, språk, operatör osv osv... när det var klart märkte jag att alla appar och sms var borta. jag tänkte inte så mycket på det tills jag insåg att för att jag ska kunna hämta ut paketet behöver jag numret som jag fick på SMS igår!!! Dåligt arg!
åkte ner till OKQ8 för att se om jag kunde hämta ut det ändå när jag berättade vad som hade hänt... inget positivt resultat, ska tillbaka dit vid 5 och se om hon har hittat det för hon sa att dom inte ens fått in något paket i mitt namn. Har mailat modekungen.se för att se hur jag ska göra men har än inte fått något svar.

Det går bra nu kompis!

bebisar

Älsklingens pappa har gått och blivit med kattungar i veckan så vi var dit och hälsade på igår.
Fick tyvärr ingen bra bild på dom för mamma katt låg på dom hela tiden haha men söta var dom :) här är en bild på hur "stora" dom är nu.


Det såg så kul ut när dom försökte åla sig runt blinda i lådan, och deras pipande ljud, ååh så underbart!
Roligare blir det när dom kan se och är små söta hårbollar som försöker springa runt, men det är några veckor kvar till dess.
sötbebisar! ♥

glad.se

JAAAA! äntligen har mina efterlängtade linnen kommit :)))

xlash vs neulash

är det någon som har testat xlash eller neulash?
funkar det verkligen?
Jag är grymt sugen på att köpa och testa, är det värt pengarna?



sömnpiller

Det känns lite sådär att man precis har vaknat och klivit upp ur sängen, fick knappt någon sömn inatt så jag var värd att sova lite längre tycker jag. Är fortfarande lite seg så man kanske ska ta sig en dusch så man vaknar till.
Nattens bravader började med att väckarklockan började ge ifrån sig massa störningsljud, ni vet när någon ringer eller precis innan man får ett sms blir det som en störning i klockan... så lät det i 2 timmar inatt, inte hela tiden så man vaknade lite titt som tätt av det så det slutade med att klockan flög in i väggen. Efter det fick man sova till 4 för då började katten jama och härja för hon ville ut... bara resa sig och gå ner och släppa ut henne... två timmar senare ringde robins alarm, dags för honom att åka till jobbet. Sen fick jag sova.

Men men, no hard feelings!

Nu ska jag äta frukost och börja med dagens planer.
vad ska ni göra för kul idag?

PS. finns det något som jag borde skriva mer om eller mindre, kom gära med förslag på vad ni vill att jag ska skriva om eller veta.

Ha en bra onsdag!

tisdags-nytta

God morgon på er!
Eftersom dagens planer ändrades för min del får jag agera hemmafru och städa/tvätta idag istället. Det är ändå kasst väder så vad gör man inte :) pojken kommer bli hur glad som hellst när han kommer hem iaf!
Nu kanske det framstår som att jag är en lat människa som måste ha order på vad som ska göras, annars blir det inte gjort... No,no!
skulle egentligen jobbat idag men eftersom det ändrades tar jag tvätten och städandet idag istället för i morgon. Mahahah

sätter på musik och tar en tango med dammsugaren!

Ha en fortsatt bra tisdag! ♥

ledigledigledig

- jag vill vara ledig resten av mitt liv, bara sitta bredvid som ett tidsfördriv, vill inte vara tyngd av ett ruttet kneg, synd att världen byggts upp av deg.
- mange schmidt

Firar min lediga vecka med massa one tree hill! :)





brumbrum

God morgon världen!
Snart är det dags att åka till tierp för att besikta bilen...på en söndag?!
Det känns ju lite sådär eftersom jag idag har sovmorgon för att jag ska jobba kväll idag så var jag så himla glad igår för att jag skulle få sova ut idag, ingen idiotisk klocka som skulle ringa... men icke, strax innan 07.00 ringde klockan och det var bara att gå upp.
Jag får gå och lägga mig igen sen när vi kommer hem och försöka sova några timmar, inte mycket sömn inatt, vaknade vid 1 och hade svårt att somna om, sen var det dags att vakna en gång till vid 4. Det sög ju rejält! när man får sova kan man inte... så typiskt.

Jaja, det positiva är väl att solen lyser så om den fortfarande vill visa sig framme utan en massa moln i närheten när jag kommer hem blir det bikinihäng istället för att sova efter besiktningen.

Hoppas alla får en bra söndag, bakis eller inte.

tattoo

just ja... har helt glömt att lägga ut bild på tatueringen jag skaffade förra året.



tog ca 3 timmar att göra, grymt nöjd!
snart dags att fixa två till, sen får jag nöja mig.

smile baby smile

Det är en sak jag länge har funderat på som jag inte förstår riktigt...Hur kan man gå från glad till ledsen på bara nån sekund? det kan vara ett enda ord som blir fel i ens öra och humöret ändras direkt. Det är typ bara som att knäppa med fingret, så fort går det ju att bli ledsen, besviken, sårad osv.
Men att gå från ledsen till glad är en helt annan sak, det kan ta flera timmar, dagar, ja hur länge som helst om man har otur... Men till slut blir man ju glad med bara själva känslan eller hur man ska uttrycka sig i det hela.
Glad till ledsen ----> någon sekund
Ledsen till glad ----> timmar,dagar, osv

Om man ser det såhär,
om du börjar din dag på topp, allt är bra och du är glad, men sen kan det bara räcka med att någon säger fel sak eller nått händer som inte var planerat och hela dagen blir skit pga det, därför går det så snabbt att gå från glad till ledsen. Det lilla och hela dagen kan bli förstörd.

Och att sen försöka återgå till glad kommer ta tid, det kan vara något som sagts som tog hårt på dig eller nått så därför tar det tid för motsattsen.

EN hemlis jag tänker dela med mig av som kan förstöra mina dagar rejält är när folk kommenterar min mun (tänder, hur liten mun jag har m.m) jaaaaa jag vet att jag har en liten mun, men det finns inget jag kan göra åt det! Mina tänder är ett krig i sig. Jag hatar dom men jag fick ingen tandställning och jag har ingen lust att betala 30.000 för en sån heller, även om jag väldigt gärna skulle vilja det så är det lite dyrt.

Men jaja, det här är ETT av ytterst få kort som jag ler på.

...

Det blev fiske och kvällsmys på sjön med bästa igår ♥

En resa tillbaka

Jag har en vän som står mig väldigt nära och som jag håller väldigt varmt om hjärtat.
Hon har gjort en helt otrolig resa i sitt liv och hon är bara 17 år.

Det var den 13 maj i år som du och en kompis var med om en bilolycka.
Jag fick veta detta när jag var på jobbet så jag fick le och bita ihop hela dagen, det var när jag satt i bilen på väg hem som jag fick se hur olycksplatsen såg ut, jag bröt ihop och grät hela vägen hem och det slutade inte där, i flera dagar grät jag när ja tänkte på dig, man var helt ovetande om hur läget var eftersom du var så illa skadad att inte ens läkarna viste om du skulle överleva.
Men...
Den 25 maj öppnade du ögonen och vi fick veta att du skulle klara dig fint.
Den lättnaden är helt obeskrivlig att förklara, glädjen och alla tårar av lycka.
Jag är så otroligt stolt över dig och din styrka att kämpa!

Du var inte redo att lämna oss, Du har så himla mycket kvar att ge.
du var till himlen och vände.

jag finns med dig hela tiden!


älskar dig Mikaela ♥

Pengar rullar in...

HejHejHej!
Trött tjej som precis har kommit hem från jobbet.
Inge kul att jobba helg eller idag var det väl inte helg men det är en dag som alla är lediga på, en så kallad (söndag), visst ger det bra med pengar att jobba helgdagar men är pengar verlkligen allt?
visst sa jag till chefen innan jag började jobba hos dom att jag kunde jobba helg, så lite har jag mig själv att skylla på den fronten men jag trodde aldrig att jag skulle få ett schema på 10 veckor i sommar och 8 av dom veckorna kommer jag jobba helg.. KUL!!

Menmen, det är bara att bita ihop och köra!



over and out.

student

Idag är det 5e juni och studentfirande för en hel del. Kan inte fatta att det var 1 år sen jag sprang ut från skolan! Tiden bara flyger iväg, känns som att det bara var för ett par månader sen men det är ett helt år.
En helt underbar känsla det var den dagen att ta studenten, men inte många dagar senare fick jag ångest och ville tillbaka, och än idag vill jag tillbaka.
Men just den där känslan, alla människor som stod utanför, nervositeten och hur obeskrivligt glad man var, herregud vad jag vill göra om det!




Saknad!

Dance fucker Dance

Life may not be the party I hoped for, but as long as i live, I will dance.



ja eller nej

här är en av några tatueringar jag vill ha.


riktigt fin och vill ha den precis som den där.

har en annan tatuering som jag har bestämt mig för att göra så den lägger jag inte ut ;) det finns redan en person som har den tatueringen exakt så som jag vill ha den men det bryr jag mig inte om för den texten betyder mycket för mig och jag tillägnar den till personer i mitt liv. Så därför ska jag göra den. 

over and out!

ready set go!

HejHejHej!
Det var ett tag sen jag bloggade märkte jag nu när jag helt glömt bort lösenordet på min förra blogg så jag fick starta en ny blogg.
Välkommen hit!
Här kommer ni få läsa allt som händer i mitt liv, mina tankar & funderingar samt känslor och allt mellan himmel och jord.
Hoppas ni kommer följa mig här och att jag kan förmedla mitt liv till er på bästa sätt!

Välkommen till mitt liv i ord!

emelierebecca

Detta är mitt liv i ord

RSS 2.0