alla H dag

I morgon är det alla hjärtans dag, den mest romantiska dagen på året, har ni allt klart tills i morgon nu då? Har ni planerat något speciellt för er partner, köpt något fint eller blir det bara en mysig middag och en massa romantik?
 
Själv ska jag jobba till 14 och sen skynda mig hem för att fixa i ordning allt innan R kommer hem, om jag har tänkt rätt så kommer jag hinna allt jag planerat innan dess men vad som helst kan ju hända men jag håller tummarna. Mysigt vet jag inte om det kommer bli, Han har träning nästan direkt när han slutar jobbet så det blir väl att slänga i sig middag och sen blir han borta till 21... inte så kul men men,
Vi har även tillbringat 2 år tillsammans i morgon hihi <3
 
 
 
Till alla er singlar där ute, sörj inte denna dag! har du ingen att spendera den med, ge en massa kärlek till dig själv, en massa godis, ansiktsbehandling, ja you name it, vad du än tycker om UNNA DIG DET!
 

11 februari

hur snygga och hur mycket vill jag inte ha någon av er!
 
 

tv shop

har alltid en förmåga att fastna på tv-shop kanalen och man blir ju faktiskt riktigt sugen på att beställa alla dessa produkter som dom säljer, men funkar det verkligen? vågar inte / vill inte beställa hem det haha men då får jag ju aldrig veta om det funkar men ändå.. tror du på det?
 
WEN - schampo,balsam,impackning och styling i ETT
 
Smart Tone - masserar och bryter ner de fettdepåer som orsakar apelsinhud! Du får en jämnare och mjukare hud.
 
AB Circle Pro - ger dig den perfekta kombinationen av fettförbränning och magträning. Det är verkligen den snabbaste och enklaste vägen till en slank och vältrimmad kropp!
 
alla dessa 3 skulle man ju vilja ha haha.. vad tror du? något som du skulle köpa? om ja, vad? och om nej, varför inte?

10 februari

Hellu på er!
ligger i soffan och tittar på någon film som går på tv, håller på att somna så tror det blir en powernap snart haha, helt slut efter att ha stått i köket och målat i 5 timmar... drygt men nu börjar färgen torka så vi hoppas det blir bra. 
var även in till stan igår och sprang i ett x antal timmar så man är lite öm i fötterna efter allt shoppande, hade varit liiiite glad om jag hade handlat något till MIG alltså kläder eller något, ja ni vet vad jag menar MEN jag förstår inte, vi handlade lite blommor, hygienartiklar, färg m.m inte mycket alls men ändå när vi kom hem hade jag bränt över 1000 kr. känns helt skumt men jaja.
 
såhär känner jag just nu! godnatt för någon timme!
 

5 februari

Ibland önskar jag att jag hade en tidsmaskin, göra om och göra rätt.
Det man inte kan få vill man ha som man brukar säga.
Ung och dum, man hade ingen egen vilja eller så vågade man inte chansa och testa...
Ibland undrar jag hur det skulle ha varit om jag hade vågat chansa.
Men man lär sig av sina missar i livet och det är bara att resa sig och hålla huvudet högt över ytan.
Även om det finns saker jag ångrar i mitt liv som jag gärna vill få ogjort eller saker jag inte gjort som jag borde så har jag det helt awesome nu, det är inget fel på livet idag men tanken slår mig att en tidsmaskin skulle vara bra ibland....
 
saknar den tiden lite.


 
 

 

the true face of me

8 sanningar om mig

  • jag är livrädd för spindlar
  • jag är mörkrädd
  • jag älskar att shoppa
  • ensamhet skrämmer mig
  • jag trivs inte i kök (matlagning)
  • jag älskar choklad
  • jag är höjdrädd
  • jag har svårt att lita på folk

WORD

Ingenting är omöjligt, det möjliga tar bara lite längre tid

silikon boobies

Hej på er, det var ett tag sen.
 
Har fått höra på sistone att det är folk som reagerar på mina bröst, herregud finns det så lite att prata om här i världen?!
"har hört att hon har silikon"... NEJ jag har inte sillisar... dom är 100% äkta, så ni kan sluta snacka skit nu tack!
 
jag är medveten om min storlek och kan säga att visst är det snyggt med stora boobies men i stort sätt är det bara jobbigt med det, kläder passar inte lika bra eftersom tuttarna är i vägen, det är tungt och det är SUUUUUPER svårt att hitta bikinisar/bh som sitter bra!
 
Så i det stora hela, det är snyggt men drygt!
sluta snacka skit om nått ni inte vet något om!
tack och bock.
 

emelierebecca

Detta är mitt liv i ord

RSS 2.0